Táborok 2021

A megfelelő egészségügyi intézkedések mellett
megtartjuk nyári napközis táborainkat,
melyekre már lehet jelentkezni

a 06 70 251 99 89 telefonszámon
és a
bennedalajtorja@gmail.com emailcímen.

💡Előleg: 10.000 Ft

💡A tábor 9.00-16.00-ig tart.
(Ügyeletet tudunk biztosítani igény szerint.)

💡A foglalkozásokat délelőtt és délután tartjuk sok-sok játékkal fűszerezve.

💡Ebédelni a KÖSZI-ben található Kő-Café-ban fogunk. A háromszori étkezés költsége naponta 1.200 Ft lesz.
A tízórai gyümölcs lesz, az uzsonna pedig valamilyen péksütemény.

💡Mindennap ebéd után szabadtéri programot tervezünk.

Játékos angolórák, Verne Gyula: Nyolcvan nap alatt a Föld körül című művét dolgozzuk fel, emellett fókuszba helyezzük a dráma- és mozgáspedagógiai, kommunikációs és önismeretfejlesztő elemeket, módszereket, illetve ezeket kézműves foglalkozásokkal tarkítjuk.

Várjuk a gyerekeket egy RobotAutóÉpítőTáborba. Mitől lesz izgalmas és különleges? Robotjaink alkatrészeit saját magunk 3D nyomtatóval készítjük. Összeállítjuk önműködő járműveink vezérlő elektronikáját és fel is programozzuk. Sokat tanulunk a mechanika, elektronika és programozás világáról.

Nagycsoportosainknak intenzív kognitív és mozgásfejlesztő tanfolyamot szervezünk

Cél a sikeres felvételi! Egy héten keresztül, délelőtt és délután magyar és matematika foglakozásokat tartunk végzett 5.-eseknek 

Cél a sikeres felvételi! Egy héten keresztül, délelőtt és délután magyar és matematika foglakozásokat tartunk végzett 7.-eseknek

Drámajátékokkal a lajtorjások a saját külső és belső világukat cselekvés közben fedezik fel, megismerik, elhelyezik önmagukat benne, személyes bevonódással tevékenyen élik meg az élethelyzeteket, megtanulják feszültségeiket kezelni, önismerethez jutnak, fejlődik empátiás képességük, toleranciájuk, kifejezőbbé válik kommunikációs képességük.

©2021 – Lajtorja Tehetséggondozó- és Fejlesztőház